ŞANLIURFA / BİRECİK - BİRECİK İMAM HATİP ORTAOKULU

BİRECİK İMAM HATİP ORTAOKULU

Adres
MEYDAN MAH. H.OKTAY ÇULCUOĞLU CAD. BIRECIK IMAM HATIPORTAOKULU BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 1 BİRECİK / ŞANLIURFA
Vizyon
BİRECİK İMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ ”TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARI IŞIĞINDA; DÜNÜ, BUGÜNÜ VE GELECEĞİ BÜTÜNLEŞTİREREK ÖĞRETMEN OLMANIN İDEALİNİ VE DEĞİŞİMİ YAŞAYACAK ÖZGÜN, ETKİLİ VE NİTELİKLİ BİR OKUL TOPLUMU OLUŞTURMAK” İstiyoruz ki ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin İstiyoruz ki ... Okulumuzda her veli ,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin İstiyoruz ki:Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.Doğruları Yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki ... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
BİRECİK İMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ “Milli Egitim temel kanununda ifadesi bulunan Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Atatürk milliyetçiligine bağlı;Türk Milletinin milli,ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren; ailesini,vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan çağdaş,bilgili,becerili, kendine güvenen ve muassır medeniyetler seviyesini milleti için kendisine hedef tutan, güncel teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2017 İHO ARAPÇA ÇOCUK ŞARKILARI DALINDA İL 1.Sİ AYRICA TÜRKİYE ÇAPINDA TÜM İLÇELER ARASINDA 82. 2017 İHO YILDIZ NİDA KUR´AN-I KERİM´İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İLÇE 1.Sİ 7/A AYŞE İKBAL KAYA 2017 İHO YILDIZ SADA KUR´AN-I KERİM´İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İLÇE 3.SÜ 7/A RAMAZAN KOLAY 2017 İHO EZAN OKUMA YARIŞMASINDA İLÇE 1.Sİ 5/B MAHMUT KOLAY 29 EKİM 2017 CUMHURİYET BAYRAMI İLE İLGİLİ ŞİİR YARIŞMASINDA İLÇE 2.Sİ 29 EKIM 2018 CUMHURIYET BAYRAMI ile ILGILI SIIR YARIŞMASINDA ILÇE DE 3.OLDU MERVE BOZKURT ISIMLI OGRENCIMIZ. 2018 Hafızlık yarışmasında ilde 4.oldu 8A dan ogrencimiz Mehmet Demir. 2018 Genç Nida Kur-an´i Guzel okuma yarışmasında bölge 2.si oldu Ayşe Ikbal Kaya. 2018 Genç Bilaller Ezan okuma yarışmasında bölge 3.su oldu Mahmut Kolay.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
KALORİFERLİ
ARAPÇA-İNGİLİZCE
Okulumuz ilçe merkezin olup yürüme mesafesindedir.
servis yoktur.
Yerleşim Yeri
Meydan Mah. Ferit Aydın Mirkelam Cad. No:18 Hükümet Konağı Yanı Birecik/Şanlıurfa
İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri
Her yıl yeni eğitim öğretim yılında 3 sınıf toplam 75 5.sınıf öğrencisi alınabilmektedir.
Güreş, Badmington, Futbol, Satranç, Tiyatro vb.
TÜBİTAK Çalışmaları.
TÜBİTAK Çalışmaları.